Waarden


Onze basiswaarden wijzen de richting in ons aanbod zorgverlening. Zo ben je zeker dat je de juiste bestemming bereikt. Benieuwd welk kompas we volgen bij Woonzorggroep GVO?

‘Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn’

Het is niet zomaar onze baseline maar de waarde van waaruit we dagelijks handelen. Bij Woonzorggroep GVO draait het om jouw noden en bezorgdheden. Gastvrijheid en zorgzaamheid vertrekkend vanuit een christelijke inspiratie.

Geniet van de beste zorgen: warmte, aandacht en oog voor individuele wensen en talenten.

Authenticiteit in verbondenheid.

Woonzorggroep GVO streeft als organisatie naar verbondenheid en duurzame samenwerking: met de voorzieningen onderling, lokale en regionale netwerken en jou en je omgeving. Maar ook met onze medewerkers en vrijwilligers, elk vanuit hun eigen authenticiteit.

Kortom, een pleidooi voor authenticiteit in verbondenheid.

Innovatief ondernemerschap

Innovatie zit in het DNA van Woonzorggroep GVO, maar voor ons is het veel meer dan alleen technologie. Het begint met een kritische blik, het vergaren van nieuwe kennis en een passend actieplan.

Ondernemen staat voor dromen, het signaleren van kansen en ernaar handelen. Risico’s durven nemen. Of hoe dromen denken en denken realiteit wordt. Concreet? We verbeteren onze dienstverlening en zodoende onze engagementen. Voor cliënten, familie, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers en ons netwerk.

Leervermogen

We geloven in het vermogen om te leren. Vooral het leren uit interactie, samenwerking en contact met anderen. Dankzij concrete ervaringen die worden gedeeld met onze collega’s, teams en de hele organisatie. Als woonzorggroep en in ons netwerk.

Leervermogen gaat voor Woonzorggroep GVO dus over meer dan alleen het reproduceren van feitelijke kennis. Het is praktijkgericht: omgaan met fouten, verbeteringen aanbrengen en deskundigheid uitbouwen.

Wendbaar

Verandering maakt deel uit van het leven. Dankzij een gezonde dosis wendbaarheid, veerkracht en flexibiliteit spelen we proactief in op nieuwe omstandigheden.

We volgen de ontwikkelingen in de samenleving, sturen bij waar nodig en toetsen de wijziging aan de realiteit. Op die manier beantwoorden we aan jouw wensen. Het talent van onze medewerkers en vrijwilligers versterkt onze wendbaarheid.