Mensa, de lekkere keuken van bij ons


Samen met partner Sodexo lanceerde GVO in 2006 een innovatief keukenproject onder de noemer 'Mensa'. Ondertussen is Mensa uitgegroeid tot een volwaardige pijler in onze organisatie, die elke dag ruim 1500 ouderen voorziet van een breed en divers aanbod aan maaltijden en menu’s.

Het Mensa-team kookt met veel passie voor onze ouderen. In heel wat van onze woonzorgcentra genieten bewoners en bezoekers van een heerlijke maaltijd. Elke dag is er keuze uit diverse gerechten en suggesties. Bovendien straalt de naam, die in het Latijn ‘tafel’ betekent, de filosofie uit van Mensa. Niets is immers plezanter dan mensen samen te brengen ‘aan tafel’ voor een lekker maaltje in goed gezelschap!

De kracht van Mensa schuilt de samenwerking van ons gepassioneerd team van koks en medewerkers met de lokale keukenteams van de woonzorgcentra. Samen met de verantwoordelijken voedingskwaliteit staan zij in voor een vlekkeloze uitvoering van het eerste idee tot het afgewerkte gerecht op het bord.

Zo wordt Mensa cateraar, coördinator en kenniscentrum in één. Het is voor elke voorziening de partner bij uitstek voor een goede maaltijdzorg, aangepast aan de noden van onze cliënten en bewoners.
Andere zorgoplossingen

Woonzorgknooppunt
GVO, Kortrijk
Medewerkers en vrijwilligers
GVO, Kortrijk