Medewerkers en vrijwilligers


Onder het motto ‘Mee met mensen’ voeren we bij Woonzorggroep GVO een duurzaam medewerkersbeleid. Zo creëren we een aangename werkstek voor gedreven en bedreven zorgverleners, medewerkers en vrijwilligers.

Mee met mensen

Woonzorggroep GVO is een van de grootste koepels in de sector van de ouderenzorg in West-Vlaanderen. Dagelijks maken honderden mensen - medewerkers, zorgverleners en vrijwilligers – onze belofte dat ‘zorg geen zorg hoeft te zijn’ in de praktijk waar. Wij willen hen ten volle waarderen, inzetten op talent, luisteren naar hun noden en samen vooruit kijken. Zo kunnen we de best mogelijke dienstverlening in de best mogelijke omstandigheden bieden.

Groei en ontwikkeling

We zetten volop in op de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en vrijwilligers. Deskundigheid is noodzakelijk, maar er is meer nodig. Bij persoonlijk contact gaat het ook om aanwezigheid, inspiratie, engagement. De multidisciplinaire samenstelling van onze teams zorgt ervoor dat medewerkers elkaar vinden en aanvullen. Ze geven elkaar feedback, delen kennis en wisselen ervaringen uit.

Vlakke organisatiestructuur

Sinds 2005 kent GVO een vlakke organisatiestructuur waarbij leidinggevenden in direct contact staan met medewerkers én bewoners. De coördinatoren woonzorg leiden het woon- en leefgebeuren in goede banen en coachen de multidisciplinaire teams. Ook innovatie, ontwikkeling en zorgethiek (en zingeving) krijgen heel wat aandacht binnen de Woonzorggroep GVO.

Sterkhouders van formaat

Dat zijn onze vrijwilligers. Stuk voor stuk waardevolle medewerkers die onze boodschap uitdragen en hun rol opnemen in onze voorzieningen. Onmisbaar voor onze Woonzorggroep.
Andere zorgoplossingen

Woonzorgknooppunt
GVO, Kortrijk
Maaltijden
GVO, Kortrijk